Healinghouse Hanswijk

Dit zijn behandelingen om je glimlach op en top te krijgen

Geplaatst op

Een stralende glimlach is een belangrijk aspect van onze uitstraling en zelfvertrouwen. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar om je glimlach op en top te krijgen en tandproblemen aan te pakken. Hier zijn enkele effectieve behandelingen om een stralende glimlach te bereiken…

Professionele tandreiniging

Regelmatige tandreinigingen bij de tandarts zijn essentieel om tandplak en tandsteen te verwijderen, wat kan leiden tot een frissere adem en schonere tanden. Dit zou de basis moeten zijn voor elke glimlachbehandeling.

Tanden bleken

Tanden bleken is een populaire cosmetische behandeling om verkleuring en vlekken op tanden te verwijderen en een wittere glimlach te bereiken. Er zijn verschillende methoden beschikbaar, zoals in-office bleken bij de tandarts of thuisbleeksets met behulp van op maat gemaakte bleeklepels. 

Facings

Facings zijn dunne, op maat gemaakte porseleinen of composiet schildjes die over de voorkant van tanden worden geplaatst om onvolkomenheden, zoals verkleuringen, scheuren of scheve tanden, te verbergen en een mooie glimlach te creëren.

Tandimplantaten

Als je een of meerdere tanden mist, kunnen tandimplantaten een ideale oplossing zijn. Dit zijn kunstmatige tandwortels die in de kaak worden geplaatst, waardoor er een stevige basis ontstaat voor het bevestigen van tandheelkundige kronen en het herstellen van een volledige glimlach. 

Orthodontische behandeling

Als je tanden scheef staan, kan een orthodontische behandeling zoals beugels je helpen om een rechtere en mooiere glimlach te krijgen.

Cosmetische tandheelkunde

Naast veneers zijn er andere cosmetische tandheelkundige behandelingen, zoals tandheelkundige bonding, waarbij tandkleurig materiaal wordt gebruikt om kleine chips of scheuren te repareren, en tandvullingen met een natuurlijke uitstraling.

Tandvullingen en restauraties

Als je tanden beschadigd zijn door tandbederf of andere factoren, kunnen tandvullingen, inlays of onlays helpen om de structuur van de tand te herstellen en een gezonde glimlach te behouden.

Regelmatige controles en onderhoud

Om een stralende glimlach op de lange termijn te behouden, is het essentieel om regelmatig naar de tandarts te gaan voor controles en onderhoud. Het is belangrijk om met je tandarts te praten over de beste behandelingsopties voor jouw specifieke situatie. Een goede mondhygiëne, waaronder regelmatig poetsen, flossen en het beperken van suikerinname, speelt ook een cruciale rol in het behouden van een gezonde en stralende glimlach. Met de juiste behandelingen en zorg kun je binnen de kortste keren genieten van een zelfverzekerde en stralende glimlach! Tandartspraktijk zoetermeer brengt de zomer terug in je glimlach! 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat je kunt doen om een geweldige reis te maken door alternatieve therapieën. Daar leer je wat van.

 

 

Contactgegevens

Via info @ healinghousehanswijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden